Oplev Den Kongelige Sommeropera på Bramstrup Gods

Der er lagt op til en eftermiddag ud over det sædvanlige, når Den Kongelige Opera inviterer til sommeropera på Bramstrup Gods søndag den 20. august.

8. august 2023

Fra maj til august suser Den Kongelige Opera rundt i landet og optræder med opera under åben himmel. Sommeroperaen har allerede kunnet opleves i bl.a. Brønshøj, Herning og Vemb, og den 20. august afsluttes koncertrækken så på Bramstrup Gods i Årslev.

Sommeroperaen er en tilbagevendende sommerbegivenhed, der første gang kunne opleves for 18 år siden. Det er en begivenhed, der forkæler publikum med højdepunkter fra nogle af tidens største operaer. Carl Nielsens ’Marskarade’ vil bl.a. være at finde på årets program. Derudover vil man kunne få en smagsprøve på den kommende sæsons forestillinger ved Den Kongelige Opera i København.

Den Kongelige Sommeropera gæster i år 12 byer i landet, og koncerten på Bramstrup Gods bliver årets eneste mulighed for at opleve Den Kongelige Sommeropera på fynsk jord.

Arrangementet er gratis og åbent for alle, uanset om man er garvet operaentusiast, begyndende fan eller aldrig har hørt en opera før. Så find picnictæppet frem og kom med – det bliver en dag i smukke omgivelser med opera i verdensklasse.

Koncerten ved Bramstrup Gods begynder klokken 16.00, og det kræver ingen tilmelding.