Kom til rejsegilde for det nye fællesdrivhus i Årslev

Inden længe får Årslev et nyt samlingssted, hvor bæredygtighed og fællesskaber er i fokus, når byens nye fællesdrivhus står færdigt. Lørdag den 26. august er alle derfor inviteret til rejsegilde – samme dag som Polymerens Kulturdag.

23-08-2023

Spærene er rejst til det nye drivhus, der skal støtte op om fællesskaberne i Årslev. Det bliver fejret lørdag den 26. august kl. 11.30. Så tag familien med, og kig forbi det grønne areal overfor Polymeren – lige ved Portalbroen og Vindinge Å.

Her vil der blive serveret snacks, og der vil være rig mulighed for at få en snak om havedrømme, fællesskab og alle de nye muligheder, som drivhuset skaber.

Drivhuset bliver bygget af genbrugsvinduer fra huse, der er revet ned i Årslev, og klinker fra det gamle torv i Ringe bliver brugt som gulv i drivhuset. Det er arkitekter fra firmaet Verna, der har tegnet drivhuset – i fællesskab med en flok engagerede borgere i Årslev. Lokale håndværkere har vundet opgaven med at sætte nye og gamle materialer sammen til et fint og grønt mødested for alle i Årslev.

Og det bringer glæde i byen, at projektets afslutning nærmer sig.

”Det er sjovt at se, hvordan huset begynder at tage form. Lokalrådet har været med i hele processen – fra de første spirende tanker over skitser og modelbyggeri til det vi nu kan se, der bliver bygget. Vi glæder os til, at huset står helt færdigt, og det kan tages i brug af byens borgere,” fortæller formand for lokalrådet Malene Hjorth Bertelsen.

Det er midler fra byens områdefornyelse samt støtte fra Nordea-fonden på 400.000 kr., der finansierer det nye fællesdrivhus og haven omkring.

Samme dag som rejsegildet kan du også opleve Polymerens Kulturdag kl. 10.00-16.00. Her kan du bl.a. deltage i fællessang med Morten Holmegård (fra en Lille Pose Støj) eller danse med Thomas Evers Poulsen. Der vil også være skattejagt, loppemarked og lækre madboder.


For yderligere oplysninger, kontakt:

Trine Hedegård Jensen, projektleder, tlf.: 72 53 20 81

Anne Sofie Hyldedal Folkmann, kommunikationskonsulent, tlf.: 72 53 28 48