Se oversigtskort

1_Boliger i landskabet.jpg

Åbent hus-arrangementet er spredt ud over hele udviklingsområdet.
Se de enkelte standes placering

Invitation til åbent hus i Fremtidens Forstad

2021 bliver året, hvor vi for alvor tager hul på at realisere Faaborg-Midtfyn Kommunes vision om at skabe fremtidens bæredygtige og moderne forstad i Årslev-Sdr. Nærå. Kom til åbent hus, og hør om alle projekterne.

De første boliger i den nye bydel på ’sommerfuglgrunden’ (ved Stationsvej/Møllehøjvænget) er snart på vej, det samme er en helt ny og bæredygtig daginstitution, og vi går nu i gang at arbejde med vejene i og omkring bymidten og den nye bydel.

Vi markerer den vigtige milepæl og første spadestik på Fremtidens forstad med et åbent hus-arrangement, torsdag den 20. maj fra kl. 17.00 - 20.00.

Her fejrer vi samtidig, at vi i efteråret 2020 modtog Byplanprisen 2020 - en pris, vi deler med borgerne. Vi har nemlig fået prisen for blandt andet at udvikle Fremtidens Forstad sammen med dem, der bor i Årslev-Sdr. Nærå.

Første spadestik - kl. 18.00

Torsdag den 20. maj kl. kl. 18.00 bliver det første spadestik til Fremtidens Forstad taget. Det foregår på sommerfugl-grunden. Grundet coronavirus er første spadestik hovedsageligt målrettet politikere, samarbejdspartnere og pressen. Der vil efterfølgende kunne ses en video fra første spadestik her på siden.

Syv stande om projekterne i Fremtidens Forstad

Der vil være syv forskellige stande i området, hvor medarbejdere, i tidsrummet kl. 17.00-20.00, står klar til at fortælle om alt fra arkæologiske udgravninger og infrastruktur til ny daginstitution, udbygning af skolen og håndtering af regnvand. Udover de syv stande deltager foreningen Polymeren også med en stand. 

Coronarestriktioner

Åbent hus-arrangementet bliver afholdt udenfor ved syv forskellige stande, der er placeret rundt om i hele byområdet.

Vær opmærksom på at holde afstand ved hver enkelt stand. Gå evt. videre til næste stand, hvis der er mange.

Vi opfordrer til at komme, som det passer i løbet af eftermiddagen/aftenen. Standene er bemandet fra 17.00-20.00.

Det vil efterfølgende være muligt at se det første spadestik og høre talerne på aarslev.fmk.dk